VSD Software Aktualności Produkty Download Forum Kontakt

Wyszukiwanie zaawansowane

Witaj na forum VSD Software!  

• Strona główna forum ‹ Produkty ‹ Mam problem...
  • Zmień rozmiar czcionki
  • FAQ  Zarejestruj  Zaloguj

Mam wieśniacka neostrade i nie dziala mi server

Jeśli masz problem, z którym nie możesz sobie poradzić, to forum jest najlepszym miejscem, by się nim podzielić
Odpowiedz

Mam wieśniacka neostrade i nie dziala mi server

Postprzez Grimps Wt 27 sty, 2004@14:16

lol :D

Postprzez Łukasz Pn 12 kwi, 2004@08:33

no fak neo to jest g00fno :) (ustawa o poprawnej polsczyzni :P zabrania mi psiac brzydKiCh sl00v :))) tak czy siak to firewall albo to badziewo do dzielenia neta w xp :) (pol roku sie k* z tym meczylem...)

(aha jak masz neo z ip na 83............to gratulacje - go* pewnie ci chodzi :) )

Postprzez Piotr Jaczewski Wt 13 kwi, 2004@17:33

No to może na początku i ja pomarudzę trochę :). Nie da się ukryć, że ten niebieski programik dostarczony przez tpsa jest kompletnym nieporozumieniem. Gdy za pierwszym razem, nieświadomy grożącego mi niebezpoieczeństwa, go zainstalowałem, zrobił mi taki bałagan w systemie, że nie mogłem go później do porządku doprowadzić. Nie wspomnę już o tym, że usunął mi też archiwum około 1000 wiadomości z outlooka. :evil:

Teraz jednak unikam jak ognia wszystkich softwareowych "dzieł" telekominikacji i neostrada działa bez zarzutu. Transfery są bardzo dobre (w obie strony) mimo, że od miesiąca lub dwóch dostaję zawsze ip w okolicach 83.2xx.xxx.xxx. Korzystam też z kilku dynamicznych DNS'ów i wszystko działa jak należy.

Tak na marginesie zastanawiam się, ile telekomunikacja dała za napisanie takiego cudaka - ani on ładny, ani funkcjonalny, ani też nie działa jak należy a podejrzewam, że kosztował "nas" majątek... :)
Piotr Jaczewski
Autor

• Strona WWW

Re: Mam wieśniacka neostrade i nie dziala mi server

Postprzez Cichy N 12 gru, 2004@02:06

Postprzez Cichy Wt 14 gru, 2004@14:37

Postprzez Bazyl Wt 27 wrz, 2005@16:12

http://www.hoksa.jo.pl/ Zapraszam można pisać wątki opowiadania,zadawać pytania na trudne tematy.Pozdrawiam Moderator Bazyl.
Bazyl
● ● ● ●

Postprzez Gość Pn 07 lis, 2005@14:51

brechtam z ciebie :DDDDDDDDDDDD ja tesz mialam neo.... ale nowiuska adaiadsa:P ale jusz jie mam :P

Postprzez Bazyl2 Cz 10 lis, 2005@11:27

i o co tu chodzi nie rozumiem nara

Postprzez Bazyl Cz 17 lis, 2005@10:40

Neostrada jest ok tylko niektórzy nie wiedzą jak obsługiwać enter i muszą mieć instrukcje.
http://www.hoksa.jo.pl/ Zapraszam można pisać wątki opowiadania,zadawać pytania na trudne tematy.Pozdrawiam Moderator Bazyl.
Bazyl
● ● ● ●

Postprzez Gość N 05 mar, 2006@15:56

Dalej

Odpowiedz