Ogolnie powiem ze Zuberyk jest spoko :) i jedne porownanie: Zubr produkowany w Dojlidach jest o wiele lepszy niz ten w Poznaniu przynajmniej dla mnie roznia sie w smaku a to tylko jedno i to samo piwko pozdrawiam :)
[quote="PAWULON"] AVE wszystkim rozwijającym swój, jakże potrzebny każdemu facetowi, mięsień piwny. I nie zgadzam sie z tobą BAZYL. Poczytaj troche a dowiesz sie że procesy fermentacji nie są procesami gnicia. ŻUBRA nie wypić to tak jakby zdradzić polskie browarnictwo nasze kochane. Jutro sie zaopatruje na swieta w browar i kto wie czy nie bedzie to ŻUBR. AVE PIWOSZOM !!!!! [/quote] :twisted: :twisted: :oops: :lol: 8) :shock: :D :) :( :o :lol: 8) :? :shock: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:
[quote="Anonymous"] Żubr smakuje jakby cci ktoś nasikał do szklanki :!: :!: :!: Najlepszy jest lech a gdy mam chętke to wypije Tyskie :!: :!: :!:. 8) 8) 8) [/quote] Skąd wiesz jak smakuje, gdy ktoś nasika do szklanki? Skoro Ty takie rzeczy pijasz, to jak Ci może dobre piwo smakować.
Jedno z lepszych piw "korporacyjnych", obok Dębowego.